Aanbouw

Een aanbouw zorgt voor extra vierkante meters. Wil jij een grotere woonkamer, keuken, woonserre of kinderkamer? Alles is mogelijk, DOORdat wij uitsluitend maatwerk leveren.

EEN AANBOUW LATEN PLAATSEN

Iedere aanbouw is anders, omdat iedere situatie anders is.
“Hebben de buren al een aanbouw?” of “Welk type fundering is het meest geschikt?” zijn zaken die per situatie verschillend zijn. Om die reden leveren wij uitsluitend maatwerk. Je kan dus helemaal zelf bepalen hoe de aanbouw eruit komt te zien.

advies over het samenstellen

Je kan de uitbouw helemaal zelf samenstellen. Natuurlijk geven wij hier graag advies over en bespreken we de mogelijkheden.

Naast de afmetingen valt er namelijk veel te kiezen:

Wil je houten kozijnen of kunststof kozijnen? Het geeft beide een andere uitstraling. Een aanbouw met houten kozijnen zijn wat onderhoudsgevoeliger dan kunststof kozijnen.

Hoeveel deuren en ramen wil je in de uitbouw? Wil je openslaande deuren in de uitbouw? Of liever een vouwdeur zodat de achterkant helemaal open kan? Alles is mogelijk en we adviseren je hier graag over.

Meestal wordt gekozen om de aanbouw te metselen met dezelfde bakstenen als het huis. Je kan echter ook kiezen voor bijvoorbeeld hardhouten rabatdelen of plaatmateriaal zoals trespa.

Een aanbouw hoeft het huis zeker niet donkerder te maken! Sterker nog, door te kiezen voor lichtkoepels of voor een lichtstraat wordt je huis alleen maar lichter.

Vervolgens bepalen we nog de afwerking voor binnen.
Wat moet er afgetimmerd worden? Komt er vloerverwarming of een radiator in de uitbouw? Moet er elektra geïnstalleerd worden? Wat voor een wandafwerking wil je?

Uiteraard zijn de kosten een belangrijke factor bij de overweging om voor een aanbouw te kiezen. Juist omdat er zoveel te kiezen valt werken wij niet met standaardprijzen.

Wij komen graag langs om jouw wensen te bespreken. Zo betaal je nooit teveel. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Of doe een offerteaanvraag via de website.

aanbouw dubbele openslaande deuren

"

RICHARD BOMMEZIJN

Ik kom graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Wanneer je kiest voor een aanbouw valt er veel te kiezen en moeten er veel beslissingen worden gemaakt. Juist om die reden vind ik het belangrijk om goed en persoonlijk contact te hebben. 

Neem contact met me op voor een afspraak.

logo Timmerbedrijf Bommezijn

Een vrijblijvende offerte in
drie eenvoudige stappen!

OFFERTE AANVRAGEN

logo Timmerbedrijf Bommezijn

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een offerte op te vragen.
Onze planning voor 2024 is zo goed als vol. De ruimte die we nog hebben, houden we vrij voor vaste klanten.
We hopen op je begrip.